Beli Golob
The White Dove
La Colomba Bianca
Die Weisse Taube
19.05.16 Mirovniško dobrodelni tek  PRIŽGIMO OGENJ MIRU IN LJUBEZNI 2016
MIROVNIŠKO – DOBRODELNI TEK

Prižgimo ogenj miru in ljubezni, povežimo Slovenijo in pomagajmo materam in otrokom v materinskih domovih v Solkanu in Šempetru pri gorici in materinskemu domu Škofijske karitas v Murski Soboti.

Tek iz Trnovega pri Gorici (Primorska) do Cankove (Prekmurje) od 18. do 22. maja 2016

Ko bo pomlad na vrhuncu, ko bo svetloba močnejša od teme, bomo na Trnovem pri Gorici, kjer gori Ogenj miru in ljubezni, prižgali plamenico z ognjem - Ognjem miru in ljubezni ter tekli do meje z Italijo in nato preko Slovenije vse tja do Prekmurja, do Cankove in se dotaknili meje z Avstrijo. Tekli bomo za mir, ki ga v tem trenutku še kako potrebujemo, tekli bomo, da bomo povezali ideološko razdeljeno Slovenijo in tekli, da bomo pomagali materam in otrokom v materinskih domovih v Solkanu in Šempetru pri gorici in materinskemu domu Škofijske karitas v Murski Soboti. Na cilju, v kraju Gerlinci, na meji z Avstrijo bomo odkrili skulpturo Dečka miru - slovenskega prinašalca Ognja miru in ljubezni, simbol prijateljstva in povezovanja.

Dragi prijatelji miru, prijatelji dobrodelnosti, vabimo vas, da se nam pridružite, da kakorkoli pomagate, da bi se omenjeni projekt realiziral. Za vse nas bo tekla ultramaratonka Sonja Leskovar.

Ustanovitelj Mednarodne mirovniške Fundacije Beli golob,
Gianni Rijavec








Pomoč materinskim domovom













Pokrovitelji












Prižig plamenice - Trnovo pri Gorici


















Sprejem na trgu Evrope v Novi Gorici









Sprejem v Ljubljani
domov
natisni
kontakt
zemljevid strani